خب الان این که میگی یعنی تفکیک کلسها بین نفرات برتر، بین پنج نفر چی رو میخوای تفکیک بدی؟
به هر حال من خیلی از سایت های بازی دیدم، که تعداد زیادی پلیر رو لیست کرده، به تفکیک نژاد یا کلس یا فکشن میشه فیلتر کرد...
بله تفکیک کلس برای پی وی پی لازمه...
فروم برای بحث و نظر دادنه، وگرنه یک کلمه موافقم و مخالم رو باید تو نظرسنجی گذاشت که ... فعاله؟
7
این که یه Healer معروف مثل Kissworgen میاد تو لیست قاتل های زنجیره ای!!! نشون میده چرا یه روزی این تاپیک رو باز کردم...
27
berin jam knin baw hanooz kesi nis ke javabe maro bede mester nazeme server kojai?? arena shoro nashode yaro jolot spell mizane ticket midam migi lock gate mizane .... hunter o rouge ba chi rad mishan?behtarin gavdaeri e khavar miyane
80
نابغه های گرامی برای قضیه قاتل زنجیره ای باید بگم اولا هم kill هم honorable kill حساب میشه که یعنی اگه ی ذره فشار بیارین میتونین بفهمین که اگه شما یه نفرو نکشی باز هم honorable kill ا.ن پلیر رو میگیری بخاطره همینه کسی مانند meltunas با تلنت Affli میاد bg رو هرکی که bleed dmg هاشو مندازه تو سایت به اسم kill حساب میشه شما این چیزارو بلد نیستی نیا باز مثل گرارش باگاتون چرت پرت بگین یه ذره فشار بیار بعد مطلب بزار
47
هر کلاس میتونه بهترین کیلر bg باشه،این که میگید هانتر و وارلوک همیشه کیلر های اول هستن (که همیشه هم اینجوری نیست) مشکل از شماست، منم بار ها و بار ها شده رو طرف دارم کست میکنم وسط کستم dk میکشه میبرتش اون سر دنیا منم کستم میپره یا وار میاد سریع میزنتش میره.اصلا کیل گرفتن ربطی به وارلوک هانتر نداره همونجور که کسترا برنامه ریزی میکنن به موقع کست کنن شما هم به موقع اقدام کنید.
29