انجمن WOWZONE
برداشتن چت کردن بین Horde و Alliance
2016/06/17، 08:08 PM

(2016/06/18، 04:11 PM)Thenaaru نوشته است:
(2016/06/17، 08:08 PM)VIRGIN نوشته است: سلام
.
.

مرسی
 آقا خداییش من نمیدونم، این هورد و الینس حرف همو بفهمن چه بدی در حق شما میشه... چه ضرری به شما میرسه...
اینکه طرف با هیرو هورد آن میشه بهت فحش بده خوبه؟  یا همون اول توجیه بشه؟
به نظر من جو سرور از وقتی هورد و الینس با هم حرف میزنن صمیمی تر شده، حالا بماند که خیلی از هوردا هم دوستامون هستن... اما در کل رابطه گرم تری بین سرور برقرار شده... به این خوبی، همه خوش و خرم میریم تو بی جی همدیگه رو میزنیم، سلام علیک میکنیم «ممد وایسا کاریت ندارم فقط میخوام بکشمت » Big Grin

ولی درکل مطمئن هستم اگر این مساله فیکسش آسون باشه، انجام میشه.. گرچه خودم دوس ندارم.. ولی تا اونجا که فهمیدم سیاست ووزون در اینه که بیشتر شبیه بلیزارد باشه وو تا مشکلی پیش نیاد
وفکر کنم مشکل از race پاندا باشه...

سلام

دقیقا مشکل صمیمیت بین هورد و الیانس هست  Tongue
اصالت هرچیز باید حفظ بشه.
بیشتر شبیه خاله بازی شده الان.
گذشته از این ها به هیچ وجه استاندارد نیست (بر خلاف تصوری که خود سرور به اشتباه داره و این تاپیک برای همین هست)
چون من چندین بار تیکت کردم و GM ها تصورشون اینه که این استاندارد هست در صورتی که دقیقا نیست.

جذابیت Combat کردن بین این دو قطب صد چندان خواهد شد وقتی رقابت به وجود بیاد.
وقتی شما نتونی با طرف ارتباط کلامی برقرار کنی مجبوری با بازی کردنت بهش حرفت رو بفهمونی.
و این که اگر دشمن شما چهره ای منفور تر و پلید تر داشته باشه بازی برای شما معنی دیگه ای پیدا میکنه.
وقتی شما نفهمی قطب مقابلتون چی میگن دشمن شما در نظرتون بزرگ تر جلوه میکنه و باعث ایجاد تنفر میشه.
این تمام حس هایی هست که ما قبل از این که در سرور های Fun بازی کنیم تجربه میکردیم.

دیگه الان جمله ی For The Horde یا For The Alliance خیلی به معنی شده.
بد نیست یادمون نره ما World of Warcraft بازی میکنیم و Dota All Star بازی نمیکنیم.

امیدوارم کسانی که مسئول رسیدگی و تصمیم گیری تو این زمینه هستن این تاپیک رو مطالعه کنن.
میدونم که واسه سرور همین مهمه که این حالت به هیچ وجه استاندارد بلیزارد نیست.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان