انجمن WOWZONE
پیشنهاد برای بهتر شدن pvp
2016/06/05، 08:18 PM

دقیقا نمیدونم این مطالب چقدر توسط ادمین یا کسانی که مسئول تصمیم گیری هستن خونده میشه یا نه
ولی ما بازیکن هایی که اهمیت میدیم، این مطالب رو مینویسیم و سرور باید یادش باشه که بخاطر بازیکن هاشه که زندست.

بازی توسط شرکت بلیزارد با بسیاری از متخصصین و تیم های بزرگ طراحی شده که مو لا درز کارشون نمیره و عوض کردن هر اپسیلون یا هر سیستمی داخل بازی نتیجه ای جز مسخره شدن بازی نخواهد داشت.

یکی از مشکلاتی که الان سرور داره زیادی بالا بودن سقف Raiting های Arena هست.
Achivment ها به ما دارن با بی زبونی میگن که Raiting 2200 در آرنای 2v2 یعنی یک ریتینگ کاملا مطلوب و Maximum ریتینگی که بخوای بهش برسی 2500 هست.

ولی ما الان تو سرور ریتینگ های 3700 داریم یا حتی بالاتر هم میگن دیدن که تا 4000 هم ریتینگ دیدن بچه ها!

خب این اصن خیلی بی معنیه.
دلیلش رو بچه ها پیشنهاد بدن بگن یا خود سرور پیگیری کنه اما من خودم فکر میکنم ممکنه بخاطر این باشه که تیم ها ریتینگشون از 1500 شروع میشه و از 0 شروع نمیشه یا بخاطر سیستم محاسبات ریتینگ های Lose یا Win هستش که توسط سرور دستکاری شده.

امیدوارم این وضع تو Season بعد دیگه پیش نیاد و همینطور یک نکته دیگه که قبلا هم گفته بودم.

لطفا مقدار Conquest Point های هفتگی رو به حالت SUPER در نیارید که هرکس 2 هفته ای بخواد FULL ITEM بشه.
Reset شدن Conquest Point ها رو چرا هفته ای 2 دفعه کردید ؟
چرا انقدر سرور رو به سمت FUN بودن میکشونید ؟

در ضمن وقتی شما سرعت فیکس کردن Boss هاتون توسط GM ها انقدر کند هست پس دیگه مقدار Conquest رو از حالت استاندارد هم باید پایین تر بیارید که بازی PvP و PvE متناسب با هم به اتمام برسه نه اینکه هفته ای 2 دفعه هم Reset بشه !

نمیدونم واقعا کاش یک مدیریتی تو سرور صورت بگیره.
یک مدیری که تمام این صحبت ها رو لحاظ کنه و به فکر بازیکن ها باشه.

ما اگه به وضع سرور اهمیتی نمیدادیم هیچ بازیکنی در Forum کلمه ای پیشنهاد یا انتقاد انجام نمیداد.
گرچه از کیفیت نسبی خوبی برخوردارید.

به هر حال مرسی اگه رسیدگی کنید.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان