2016/06/22، 09:35 PM
(2016/06/02، 10:30 PM)mohammadsven نوشته است: با ban کردن موضوع درست نمیشه باید هیرو مصادره و بره برای فروش. چند بار این کار تکرار بشه دیگه کسی جرات نداره این کارو انجام بده
چقدر دارید هیجانیش می کنید ، هه من که کلا تو chatbox بازی رو نگاه نمی کردم می زاشتم هی pm بیاد ، فقط با دوستام حرف می زدم .
اما داره جالب میشه طوری گفتید هیرو طرف بره برای فروش اونم فقط برای حرفایی که نمی دونم چی گفتم خیلی زیاده روی .
به نظر من باید همونطور که اگه تقلب کنیم و از ترینر های مختلف در بازی استفاده چند ساعتی اکانت ما قفل می شود برای اینم همین کارو کنیم .
در مورد اسکرین شات : خیلیا راحت می تونن اسکرین شات های تقلبی بسازن ، خود منم هزاران بار در امور مختلف اینکارو کردم ( با هزاران نرم افزار از جمله فتوشاپ و ... ) و هیچ متوجه تقلبی بودن اون نشده .
پس برای فاش کردن اونها فکر می کنم گرفتم یه فیلم چند ثانیه ای کمک زیادی می کنه و بعدشم هیرو اونها کافی نیست . باید کل اکانت اونها دفعه اول مثلا 48 ساعت دفعه دوم 1 هفته و دفعه سوم تمام هیرو های اکانت برای فروش .
البته اگه میشد اسم هیرو افراد متقلب رو مدیران محترم تغییر بدن و یه نشانه بزارن تا هیرو به عنوان متقلب شناخته شود . به عبارت دیگر از طریق نام هیرو ، آن هیرو را نشان دار کنیم . که خود طرف با دستای خودش مجبور هیروشو ول کنه . البته دیگه هم نباید بتونه هیروشو تغییر اسم بده .