انجمن WOWZONE
نظر سنجی و بررسی خوبی ها و بدی های .z
2016/06/28، 01:19 PM

(2016/06/28، 01:19 PM)..Maf.. نوشته است: از وقتی یادمه واسه اولین بار اومدم wowzone این دوئل زون بوده اولاش یه ایده جالب بود ولی الان حس میشه به یه چیزهایی تو بازی ضرر زده:

بدی ها:
1- شهر های اصلی اورگریمار و استورم ویند خالی و بدونه بازیکن شده...(بدون بازیکن یعنی بدونه مدافع)
2- بخش pvp حمله به گاروش یا کینگ واریان از بین رفته ( خودش جذابیت داشت 100 نفری میریختن تو شهر تیم مقابل)
3- hearthstone رو بی معنی کرده دیگه حتی این آیتم هم نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد...
4- علاقه بازیکنا به bg و pvp رو کم کرده تو بعضی سرورا ما میومدیم برای رودر رویی با یه پلیر شاخ هم کلاس و  معروف از تیم مقابل ، الان طرف میاد .z یه دوئل میده با طرف و بیخیال قضیه میشه...
5- سرور رو پر از اسپم و تبلیغ کرده و چهره زشتی به سرور داده همه یه جا جمع میشن وهی اسپم میدن ...
6- جمعیت سرور رو کمتر نشون میده ، وقتی همه تو یه جای بزرگ جمع شن ،کسی تازه تو سرور بیاد و ندونه میبینه که هیچ جا کسی نیس...

خوبی ها:
...... شما بگید و نظر بدید باشه بهتره یا نباشه....

کاملا موافقم

بسیار بازی رو بی معنی کرده
همینطور چت کردن بین هورد و الیانس یکی از همین فاکتور هاست که جذابیت بازی رو گرفته.

امیدوارم ادمین یک تجدید نظری بکنه

من duel کردن داخل Durotar و Elwyn Forest رو خیلی بیشتر دوست دارم تا داخل .z
دوست دارم بازیکن های قطب مقابل ناشناخته بازی بمونن و فقط pvp حکم کنه بینمون.

یادمه قبلا چقدر ترسناک بودن دشمنامون
اصن فکر میکردیم یه موجودات دیگه ای هستن

ولی الان whisper میدیم با هم میگیم میخندیم
انگار که خاله بازیه.
تو timeless هم دیگه رو میبینن انگار از کنار یه npc رد شدن، اصلا کاری با هم ندارن.
خب این یعنی بازی کلا خراب شده.

امیدوارم ادمین این دوتا مورد رو یک تجدید نظری بکنه و سرور رو از fun بودن در بیاره.
بازیه بی روحی شده.

ادمین محترم هرچقدر معنا و مفهوم بازی بیشتر باشه time online بازیکن ها بیشتر میشه.
هرچقدر سختی بازی بیشتر باشه time online بازیکن ها بیشتر میشه.

لطفا:
duel zone رو حذف کنید
چت بین قطب هارو بردارید

هیچکدوم ازین موارد استاندارد بازی نیست.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان