انجمن WOWZONE
outlaw rogue in bgs
2017/11/26، 10:19 PM

گفتم که من فقط اومدم اینجا پاسخ به یه سری ابهامات بدم و چیزی که لازم داشتین بدونین رو هم گفتم ولی الان جوری که معلوم هست و روشنه این تاپیک تبدیل شده به حرفای الکی و یه سری هم دیگه اومدن با نقل قول الکی خودشونو تو پست خالی میکنن مثل همین Kardinal اصلا آدم نمیفهمه چی میگه حرف زدن یاد بگیر بد بیا زیر پست نظر بده از موضوع اصلی هم منحرف نشو ملیجک. از دوسان هم تقاضا دارم بیشتر خودشون رو خراب نکنن و وجه سرور رو نبرن پایین چون در حده خودش خوب فیکسه و فقط یه آدم نوب فشاری میاد دربارهی یه لولی که فیکسه و هیچ داسانی توش نیس شروع به شایعه پراکنی و مسموم کردن ذهن دیگران میکنه در حال حاضر هم این پچی که توش بازی میکنیم از نظر فیکسی درسته و اگر هم فیکسی اومده باشه برای پچ های بعدی روی همه ی هیروها و اسپل ها تاثیر گذاشته و اگر یه چیزی برداشته شده یه چیزی جاش گذاشته شده و این هم باز یه موضوع انحرافی بود که تو پست بالا مطرح شده بود. خلاصه بگم وقتی مشکلی نیس چرا دنبال مشکلین یا مشکلاتتون رو با خراب کردن دیگران میخواین درست کنین بهتره خودتون رو اصلاح کنین جا وراجی درباره ی یه نفر و موضوعی که تو این پچ درسته .
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان