انجمن WOWZONE
قرعه کشی ARENA
2018/01/20، 01:50 PM

(2018/02/16، 03:04 PM)parsana.dudu نوشته است:
(2018/02/13، 05:44 AM)anduin نوشته است:
(2018/02/09، 07:30 PM)Ftewtf نوشته است: عزیز دل هر چی پی وی پی باز بوده رفته پی وی پی بازی دیگه نیست که بخواد بزنه کلاس. Unholy deathknight با shaman resto رو.اونی که میبینی تو گلوبال میگه جوبن بدین کسی نیست که باشون جوین بخورن برا همینه که گلوبال میگن.??

هیچ کدومشون هیچ جایی نرفتن و همشون هستن همشونم دارن جوین میدن منتها همش میبازن شما برو لدر دو ب دو رو نگا تا تهشو همه پی وی بازا هستن و همشونم لوز دادن چون لایف و وارچیف نزاشتن ک اونا ریت بیارن بالا شما اگه خودت پی وی پی بازی ک جوین کن ریت بیار بالا اگه پی وی پی باز نیستی حرفی از بقیه پلیرا نزن چون هنوز باید بری قول مول بکشی و پی وی ای تو بازی کنی اگه از پی وی بازا کسی رو میشناسی ک تو لدر لوز ندارن و ارنا جوین ندادن بگو جوین کنن و نترسن. اینا همشون ترسیدن من ارنا های لایف و وارچیف رو دیدم حتی اون شامنه ک سیزن قبلی با یه دی کی دیگه اول شدن هم زدن اگه قیر از اینه ک با همین هیرو هاشون انلاین شن و جوین ارنا بدن..God

dost aziz on dk va shaman seasson ghabli man bodam ke az bas zadameshon dige join nadadan alanam age shamanam bood az roshon rad mishodam shamanam rafte bilizard

تو با همین قیافه کج و کولت ما رو زدی تو ارنا؟؟؟ پشمک 8 تا لوز دارم 6 تاش به خاطر دی سی شدن و کرش خوردن سرور بوده اون 2 تاشم ک یه میج ارکین اومد زد !!! تو از بس تو سسرت به زدن ما فک کردی توهم زدی تو مگه همون نیستی ک اسم دی کی ات parsin عه؟؟ یادته تو ارنا پارتنرم فقط یه 8 تایپ کرد مس خر فشار خوردی شروع کردیی دری وری گفتن؟؟ جی ام داشت ارنا رو نگا میکرد رفیقم واسه جی ام نوشت 8 از چپ و راست فشار خوردی!! یادت نمیاد همین سیزن قبل ک الان داری بالاش میزنی ویسپر دادی به وارلاکم گفتی لطفا برو با شامن بیا بریم ارنا یکم ریت بیارم بالا؟؟ یادته چی بت گفتم؟؟ ببخشید اشتباه شد اسن جوابتو ندادم Smile)
با تو شوتی اسن همین سیزن قبلی با اون شامنه stoneform افتادیم جلوتون شامنتو گوز پیچ کردم نزاشتم کست کنه تو 30 sec اول افتاد Smile) اینجا چی میگی جاو اینا ک از جایی خبر ندارن؟؟ اخه تو ماله این حرفایی ک اینحا با اون فیس چوله ات شاخ میشی؟؟ باو بیا برو یه جا کار بیمه شی خدایی تو توهم زدی همین الان دی کی شامن وردار بیار ببینم چی میگی اخه تو اگه زده بودی الان باید تاپ لدر باشیی :Smileنها راهی ک بتونی ریت بیاری بالا اینکه مسل اون یکی دی کی عه saltanati ساع 8 صب از خواب پاشی تبانی کنی D:
تا 6 صبح تو گیم بودم با پارتنرم ک یوقت تبانی نکنن اخرشم رفته تبانی کرده اومد 1850
باو اینجا شاخ نشید الکی تو هنور باید بری اررنا ها مارو نگا کنی تا یاد بگیری از این به بعد هم کمتر توهم بزن راجع به ارنا.... لایف ام
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان