انجمن WOWZONE
استفاده های بیشتر از Honor و Justice
2016/06/01، 07:11 AM

طبق مشاهدات شخص خودم, افرادی که PvP بازی میکنن,اکثراً اصولاً سمت گلد نمیرن و گلد هم ندارنBig Grin

علتش هم اینه که یه PvP پلیر, از ثانیه ای که آن میشه تا ثانیه ای که آف میشه: BG,WG,AB,PMBG,1v1,... اصولاً تایم برای فارم نمیزاره!Big Grin (این چیزیه که خودم دوروبرم دارم میبینمBig Grin )

الان Gold سرور با اومدن BlackMarket تقریباً بالانس شده و ارزشش داره فیکس میشه...

خیلی خوب میشه اگه HP(HonorPoint رو بشه با Gold حالا هرچقدر کم, بشه چنج داد... مثلاً 1000HP = 500Gold

واقعاً برای PvP پلیرهایی که من دوروبر دیدم, خیلی مقدار زیادی هم هستBig Grin

طرف PvP خودش رو انجام میده, لذتشو از بازی میبره, همزمان Gold هم درمیاره... اینطوری BG ها هم شلوغ تر میشهBig Grin فارم کردن ممکنه حتی Rate 1k Gold/min داشته باشه, اما خسته کنندس! 8تا BG بری و 1k Gold دربیاری, خییییلی لذت دارهBig Grin بقول دوستمون Hogo, یه حرکت انگیزشی هم هستBig Grin

میتونه خیلی از پلیرهایی که تازه شروع میکنن رو به BG سوق بده و از مسیر یکنواخت: "لول آپ بعد DF بعد Raid بعد هیروی بعد", درشون بیاره!

اما تمام این مواردی که اینجا داره گفته میشه, یک مشکل ایجاد میکنه: سرور از استاندارد بلیزارد حتی دورتر میشه... که البته با وجود ItemVendor 483 , فکر نکنم این قضیه معضل بزرگی باشه!!
[تصویر:  7qul1ud6w5oi.png]
Keep Calm And SaVaGe

[llmagell , Fewen]
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان