2016/06/09، 02:45 AM
ممنون از پاسخ ها
بله ننوشته بودم... الان کامل HasteCap هاشون رو نوشتم.
این بحث رو نمیشه اینجا جا داد ولی MageFrost که تحت عنوان IceLance میشناسیمش, اگه اون CritCap نباشه, 80% دمیجش مخصوصاً در PvP که مخصوص IceLance هست, فوق العاده کاهش پیدا میکنه.... حالا برای PvE امکانش هست برای تک-تارگت ها, این که شما میگید, مناسب تر باشه البته!
درمورد کپ 50% هم حق با شماست... مرسی از ریزبینی و توجه.
دروید گاردین, فوکس اصلیش روی Rage Regeneration هست و وقتی به وزن استت ها نگاه کنیم, Agil و Dodge, کنار گذاشته میشن! بطور تقریبی این 2رو بر اساس وزنشون اضافه کردم
بله حق با شماست اما از اولویت ها پایین هست به هر حال... من Crit رو کلاً قرار نداده بودم
من حرف شما رو سند میگیرم و این ویرایش رو انجام میدم چون تجربه Dk un کم دارم. خیلی ممنون از اشتراک تجاربتون.
خیلی ممنون بخاطر پاسخ ها...
(2016/06/08، 08:43 PM)Thenaaru نوشته است: پالادین رتری و تانک هم Haste Cap شون رو 50 درصد هیست خالص هست... زمانی که کولدان crusader strike به 3ثانیه برسه...
بله ننوشته بودم... الان کامل HasteCap هاشون رو نوشتم.
(2016/06/08، 08:43 PM)Thenaaru نوشته است: میج فراست هم درصورتی که ترینکتی داشته باشه که بهش proc اینتلکت یا کریت بده ، به نظر من کریت کار کردن باعث هدر رفتن استت ها میشه
و البته کپ هیست 50 درصد هم برای میج فراست توصیه میشه....
این بحث رو نمیشه اینجا جا داد ولی MageFrost که تحت عنوان IceLance میشناسیمش, اگه اون CritCap نباشه, 80% دمیجش مخصوصاً در PvP که مخصوص IceLance هست, فوق العاده کاهش پیدا میکنه.... حالا برای PvE امکانش هست برای تک-تارگت ها, این که شما میگید, مناسب تر باشه البته!
درمورد کپ 50% هم حق با شماست... مرسی از ریزبینی و توجه.
(2016/06/08، 08:46 PM)Thenaaru نوشته است: و البته دروید تاک هم مستری براش ضروریه، جدای اینکه agil و dodge هم براش مهم هستن...
دروید گاردین, فوکس اصلیش روی Rage Regeneration هست و وقتی به وزن استت ها نگاه کنیم, Agil و Dodge, کنار گذاشته میشن! بطور تقریبی این 2رو بر اساس وزنشون اضافه کردم
(2016/06/08، 08:46 PM)Thenaaru نوشته است: و پالادین تانک هم البته دوج و پری هم همچین بی مصرف نیست براش... لا اقل از کریت بهتره
بله حق با شماست اما از اولویت ها پایین هست به هر حال... من Crit رو کلاً قرار نداده بودم
(2016/06/09، 12:30 AM)Overdrive نوشته است: برای Death Knight Uh هیچوقت Crit بالاتر از Mastery و Haste نیست. البته عده ای هم فول Haste کار میکنن و هردوتاش هم دلیل داره(که البته اینجا جاش نیست).
من حرف شما رو سند میگیرم و این ویرایش رو انجام میدم چون تجربه Dk un کم دارم. خیلی ممنون از اشتراک تجاربتون.
خیلی ممنون بخاطر پاسخ ها...
Keep Calm And SaVaGe
[llmagell , Fewen]