سلام آقا
آقای آدمین عزیز
گل من این کوئستی که گذاشتین Nostalgia part 2 فکر نمیکنین خیلی سخته و غیر قابل کام شدن بدبختیش اینجاس که به یک نفر بیشتر نمیده از اینس اگه بخوایم کاتا رو بزنیم انشالا پچ بعد کام میش یا طوری بشه که به همه که کوئست رو دارن بده یا کمترش کنین
انگیزهمون رفت بابا
مرسی
78
سلام.
کلا لول و سختی این کوئست به همین ترتیب هست.
70
سلام
واقعا اینجوری بده
لطفا یا این 4000 تا ایتم کوست کاتا رو کم کنید و به جاش به ایتم کوست های پچ های 70-80 اضافه کنید.
یا مثل کوست لجندری 90 ایتم رو بین کسایی که کوست دارن خودکار لوت شه {secret و taitan} .
واسه پارت اول وقتی 5تا 5 تا دراپ میشد 200 تا جمع کردیم و من و چند تا از دوستام اعصاب واسمون نموند 2-3 ماه ترک wowکردیم الان که دراپ20تا 20 تا شد برگشتیم بعد چند هفته کام کردیم الان دوباره داره میره رو اعصاب لطفا یکاریش بکنید ممنون
25
سلام
واقعا اینجوری بده
لطفا یا این 4000 تا ایتم کوست کاتا رو کم کنید و به جاش به ایتم کوست های پچ های 70-80 اضافه کنید.
یا مثل کوست لجندری 90 ایتم رو بین کسایی که کوست دارن خودکار لوت شه {secret و taitan} .
واسه پارت اول وقتی 5تا 5 تا دراپ میشد 200 تا جمع کردیم و من و چند تا از دوستام اعصاب واسمون نموند 2-3 ماه ترک wowکردیم الان که دراپ20تا 20 تا شد برگشتیم بعد چند هفته کام کردیم الان دوباره داره میره رو اعصاب لطفا یکاریش بکنید ممنون
25
واقعا بنظرتون اینجوری کسی میتونه این کوئست رو کامل کنه ؟؟؟
5 نفر جمع شیم بریم توی یه راید 5-6 تا باس بزنیم بعد ب هرکی نفری 5 تا ایتم
کوئست برسه ؟؟؟
( البته برای پچ کاتا !! )
لطفا رسیدگی کنید
42
دوست عزیز کلا کوئست 1 نفری هست نه 10 نفره
70
یعنی نظر پلیر ها واسه شما مهم نیست ؟یه نظر سنجی ساده اینو مشخص میکنه که پارت 2 واقعا مشل داره
25