2016/06/02، 03:53 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت شما پلییر های محترم
این آموزش رومیذارم به امید اینکه بتونم به دوستان کمک کنم
البته خودم رو در سطحی نمی دونم که بخوام بزرگ جلوه بدم خودم
سعی می کنم یه آموزش کامل بزارم اگر هم ناقص بود به بزرگی خودتون ببخشید و اگر میشه کامل کنید که دوستان دیگه هم استفاده کنند و همچنین یه تشکر می کنم از دوست خوبم علی آقا.
بعد از این که ست خود رو جمع کردید مهم ترین سوال که ذهن شما رو درگیر میکنه اینکه Gem هارو که رو آیتم ها میندازید چی باشه
Red
Blue
Yellow
این آموزش رومیذارم به امید اینکه بتونم به دوستان کمک کنم
البته خودم رو در سطحی نمی دونم که بخوام بزرگ جلوه بدم خودم
سعی می کنم یه آموزش کامل بزارم اگر هم ناقص بود به بزرگی خودتون ببخشید و اگر میشه کامل کنید که دوستان دیگه هم استفاده کنند و همچنین یه تشکر می کنم از دوست خوبم علی آقا.
خب قسمت اول
Stats v Reforging
استیت مهم و ظروری مهم برای Warrior Arms به این صورت هست
Crit - Strength- Mastrey-Haste
دنباله این ها ضرورت ها شما می توانید ریفورج ها یا Gem و ست های که استفاده می کنید رو با هم ست کنید و به درستی این ها رو استفاده کنید
نکته اگر بیشتر دوست دار pvp هستید اگر hit شما 3.05% باشه فیکس هست و رو تارگت لول 90 miss نمی دید البته فیکس اصلش 4% هست اما 3%هم مشکلی نداره
و همینطور Expertise اون هم اگر 7.30% باشه فیکس هست و 7% هم مشکلی نداره(for Pvp)
قسمت دوم
Gemming
بعد از این که ست خود رو جمع کردید مهم ترین سوال که ذهن شما رو درگیر میکنه اینکه Gem هارو که رو آیتم ها میندازید چی باشه
Meta
Red
Blue
Yellow
خب میرسیم به بخش سوم
Enchants
Enchants
Shoulders:+200 Strength And +100 Critical Strike
Cloak:180 Critical Strike
Chest 80 All State
Wrist:170 Critical Strike
Hands : 170 Critical Strike
Legs : 285 Strength And 165 Critical Strike
Feet : 140 Mastrey && Minor Speed Crease
Weapon : Increase Strength or Agility by 1.650
Cloak:180 Critical Strike
Chest 80 All State
Wrist:170 Critical Strike
Hands : 170 Critical Strike
Legs : 285 Strength And 165 Critical Strike
Feet : 140 Mastrey && Minor Speed Crease
Weapon : Increase Strength or Agility by 1.650
امیدوارم تونسته باشم تا اینجا که گفتم کمکی به شما دوستان کرده باشم
البته این بخش هنوز کامل نیست چون قسمت های مثل Talent v Glyph باقی مونده که نیاز به وقت بیشتر داره
بازم اگه سوالی داخل بازی داشتید می تونید بپرسید داخل بازی با اسم Galaxyboy (امیر علی)
موفق باشید
البته این بخش هنوز کامل نیست چون قسمت های مثل Talent v Glyph باقی مونده که نیاز به وقت بیشتر داره
بازم اگه سوالی داخل بازی داشتید می تونید بپرسید داخل بازی با اسم Galaxyboy (امیر علی)
موفق باشید