2017/09/21، 01:30 PM
(2017/09/20، 12:18 PM)Taichi نوشته است: سلام. این رو من تا الان بهش توجه نکردم ولی این هم که میگید THK برای همه صفر بشه ظلم در حق مثل من و خیلی های دیگه هست که همش BG هستن اگه به قسمت بیشترین Play time تو سایت مراجعه کنید من ۸ هست رنکم و اکثرا هم باتل گروند بودم و هستم ...مشکل باید اصلاح بشه نه اینکه آمار ریست بشه...
بله از اونجایی که من احساس میکنم شما یکی از ۵ تا کیلرا هستی و داری این حرفو میزنی چون سوز داره اگه شما همش تو بتلگراندی من نصف عمرم تو بتل هستم چطور به شما ظلمه به ما نیست ؟؟الان فکر کردی که چون خیلی اکتیو بودی باید حرف حرف شما باشه من کل کیلرا سرورو میشناسم از وقتی بهشون این باگو گفتم و اینجا تاپیک زدیم دیگه حالشون بد شده الان این ۵ نفری که تو قاتلا سرور هستن ۱یا ۲ نفرشون شناخته شده هستن من کسایی رو میشناسم که تو هورد ۲۴ ساعت بتل میرفتن ولی در اخر هیچ hk نسیبشون نشده اگه هم فکر میکنی دارم رو هوا حرف میزنم اقای الیداری ?بگو اسماشونم بهت بگم دیگه از گیلد warsong clan که ۲ پچ بتلگراندارو جارو کرده که بیشتر بتل نمیری ساعت ۹ صبح تا ۱۱ شب ولی چی همش بی فایده پس اول بسنج ببین اگه این مشکل تو الینس اتفاق میفتاد شما چی حالی مشدین همین الانش واسه جمعیت الینس کلی به این درو اون در میزنین که تازه اختیاری هم هست که هر کسی که هر جا دوست داره پلی بده البته بازم نمیدونم شاید این باگ در راستای همین هدف باشه که بیشتریا رو جذب الینس کنن ولی درست نیست این حرکتا و میبینیم که دوستان هنوز هم جوابی به ما نمیدن واسه همین میگم مسئله بووو داره??? در ضمن اگه این بالانس بتلگراندو بردارن نمیدونم اون موقع چه اتفاقی براتون میفته چون همینجوریش فقط ما ۲ یا۳تا gp داریم واسه bg تازه بقیرو حساب نکنیم شما الان فکر نکن با خودت که اره همه رو درو کردی دلیل اینکه ۵تا قاتل الینسن یا هروز قاتلا ۵تاشون الینسن همینه واگر نه gp که ما میزنیم کمتر موردی بوده که شکست توش باشه این در صورتیه که اون چند نفر دیگه یا low باشن یا بازی بلد نباشن در کل دارم میگم که فکر نکنی خبریه که شما نفر اولی دلیلش همین باگه هستش ☺در ضمن بیشتر کیلرا که ما باهاشون سرو کار داریم هم مثل شما تو لیست پلید تایم سرور هستن حتی از شما که رنک هشتم هستی هم جلوترن اره داداچ ✌✌✌ومن الله التوفیق ?